Game Planet
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Game Planet

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kaplama uv map[video] ve Kılıç yapma[Resim]

2 posters
YazarMesaj
radicalife
Admin
Admin
radicalife

Kaplama uv map[video] ve Kılıç yapma[Resim] Empty
MesajKonu: Kaplama uv map[video] ve Kılıç yapma[Resim]   Kaplama uv map[video] ve Kılıç yapma[Resim] I_icon_minitimePaz Şub. 14, 2010 12:16 pm

Arkadaşım için hazırlamıştım amaforumda çeşitlilik olsun diye burada da paylaşmak istedim, nemeruis in videolarından öğrendim bende işi ve o videolarda zorluk çektiğim kısımları burada da anlatarak hazırladım. [Resimlerdeki kılıç nemeruisindir!!!]

Ders1 Kılıç yapma [RESİMLİ]

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Uv map ile ilgili birşeler söylemek istiyorum size kolaylık yapacak
Uv map çıkarırken dikkat etmeniz gereken videodaki gibi move to center yapıca üst üste gelmesi falan değildir üst üste getirmek sadece kılıcın ön ve arka yüzünün aynı şekilde olamsını sağlamak içindir ve cismi boyayıp "unfolding" yaptığınızda eğer cismi tek renge boyayacaksanız şekli önemli değildir, ancakk ayrıntılı kaplamak istiyorsanız ayrıntı koyacağınız yeri Auv Charttan farklı renge boyayın ve photoshop ta nasıl kaplamak istiyorsanız kaplayın,eğer uvmaptaki hangi şeklin kılıçta neredeolduğunu unuttuysanız şöyle yapabilirsiniz;uv maptaki şekli seçtiğinizde asıl kılıçtada seçilecektir...
İlk kez uv map çıkarma ve kaplama deniyecekseniz pek bu anlattıkları bir işe yaramayacaktır ama daha çok denedikçe anlattıklarım yararlı olabilir..

Ders 2 Uv map ve kaplama [Video] [140mb] (Adobe Photoshopunuzun olması Gerekli)

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Dosyayı indirmek için 10 sn bekledikten sonra alt kısımdaki click here yazan yere tıklamanız yeterlidir.

İnşallah işinize yarar...
http://gameplanet.yetkinforum.com
BLADE
Admin
Admin
BLADE

Kaplama uv map[video] ve Kılıç yapma[Resim] Empty
MesajKonu: Geri: Kaplama uv map[video] ve Kılıç yapma[Resim]   Kaplama uv map[video] ve Kılıç yapma[Resim] I_icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 3:04 pm

Teşekkürler... Güzel Paylaşım... Shocked

anlayana helal.. StarKiller
http://gameplanet.yetkinforum.com

Kaplama uv map[video] ve Kılıç yapma[Resim]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» (Video) Wings 3D ; Modelleme,Uvmap çıkarma kaplama,Ps teknikleri,Işıklandırma...
» Resimleri çzgi film gibi yapma =)